O Laowa 4mm F2.8 προσφέρει κάδρο 210º και έχει τιμή μόλις 199 δολάρια

Η Venus Optics παρουσιάζει τον νέο της prime φακό Laowa 4mm F2.8 Fisheye MFT, για μηχανές Micro Four Thirds (Olympus, Panasonic).

O φακός, ο οποίος σε MFT μηχανές προσφέρει εστιακό μήκος 8mm, ζυγίζει μόλις 135 γραμμάρια και δίνει την δυνατότητα δημιουργίας πανοραμικών εικόνων μόλις με δύο λήψεις. Φυσικά η εστίαση είναι μόνο manual.

Αποτελείται από 7 οπτικά στοιχεία σε 6 ομάδες και διάφραγμα 7 λεπίδων και προσφέρει μέγιστη μεγέθυνση 1:9.

Το μήκος του είναι 4.52 εκατοστά και έχει διάμετρο 25.5 χιλιοστά.

Η τιμή του στα 199 δολάρια κρίνεται ικανοποιητική για το αποτέλεσμα που βλέπουμε να δίνει.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Laowa.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!