Η Barbie έγινε φωτογράφος του National Geographic

Το πόσο δημοφιλής έχει γίνει η φωτογραφία στις ημέρες μας αποκαλύπτει η νέα Barbie της Mattel.

Η νέα Barbie National Geographic, όπως είδατε και στο βίντεο, έρχεται με μία DSLR μηχανή και αναλαμβάνει να μυήσει τα παιδιά στην φωτογραφία άγριας ζωής.

Αν και αρχικά από ότι φαίνεται στο βίντεο η νέα Barbie φωτογραφίζει σαν μανιακός χωρίς φυσικά κανένα αποτέλεσμα, αργότερα, περιμένοντας λίγο σε ένα βράχο, βρίσκει την ευκαιρία να φωτογραφίσει όχι ένα, αλλά δύο μαϊμουδάκια.

Στο κουτί που πωλείται η Barbie έχει και ένα μικρό λιονταράκι, μία DSLR (ή mirrorless) μηχανή αλλά και ένα τεύχος – μινιατούρα του National Geographic, με εξώφυλλο ένα αρσενικό λιοντάρι.

Η νέα φωτογράφος Barbie έχει τιμή 17 λίρες και θα την βρείτε στην Amazon.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!