Anonymous Camera: Εφαρμογή για να θολώνει τα πρόσωπα στις λήψεις εικόνας και να παραμορφώνει τον ήχο, ειδικά για ερευνητές και δημοσιογράφους

Η εφαρμογή Anonymous Camera δημιουργήθηκε από μία εταιρεία στην Αγγλία με σκοπό να βοηθήσει τους δημοσιογράφους – ερευνητές και φωτορεπόρτερ.

Η εφαρμογή έχει ως σκοπό να μπορεί κάποιος να κρύψει την ταυτότητα ενός ατόμου στις λήψεις του, φωτογραφίες ή βίντεο, κρύβοντας το πρόσωπο ή το σώμα (με θόλωμα, γεμίζοντας το χρώμα ή με πιξέλιασμα) και παραμορφώνοντας τη φωνή του, ενώ ταυτόχρονα αφαιρεί τα μεταδεδομένα που συνοδεύουν το αρχείο, όπως ώρα, ημερομηνία και τοποθεσία.

Η όλη διεργασία γίνεται με την βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης και ανίχνευσης προσώπων μέσα στο κάδρο, τοπικά στο smartphone και όχι σε κάποιο σέρβερ, παρέχοντας επιπλέον ασφάλεια.

Με αυτή την εφαρμογή, οι δημοσιογράφοι, ερευνητές και φωτορεπόρτερ που θέλουν να δημοσιεύσουν το υλικό τους άμεσα, μέσω του smartphone τους, χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο το πρόσωπο που απεικονίζεται, μπορούν να το κάνουν άμεσα.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iOS, στην τιμή των 2 δολαρίων και θα την βρείτε εδώ.

pttlgr team

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!