ΤΡΟΜΕΡΑ ΝΕΑ. Ανακοινώθηκε νέα συνεργασία Fujifilm και Panasonic, οι οποίες παρουσιάζουν νέο οργανικό αισθητήρα CMOS

Fujifilm & Panasonic organic sensorΈκρηξη προκαλεί η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας της Fujifilm με την Panasonic στο φωτογραφικό χώρο.  Η ανακοίνωση μάλιστα δεν είναι μόνο λόγια.  Οι δύο εταιρείες φαίνεται ότι συνεργάζονται στενά τον τελευταίο καιρό αφού ήδη Fujifilm & Panasonic organic sensorμας παρουσιάζουν οργανικό CMOS αισθητήρα εικόνας.  Ο νέος αισθητήρας χρησιμοποιεί οργανικό φωτοηλεκτρικό στρώμα αυξάνοντας το δυναμικό του εύρος και την ευαισθησία για καλύτερη καταγραφή των highlights και shadows μίας εικόνας.

Η ανακοίνωση εξηγεί ότι τον τελευταίο καιρό οι αναλύσεις των αισθητήρων έχουν εκτοξευτεί χωρίς όμως να υπάρχει βελτίωση σε άλλους τομείς, όπως το δυναμικό τους εύρος.  Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει η συνεργασία των δύο ιαπωνικών εταιρειών.

Αποτελέσματα της συνεργασίας θα παρουσιαστούν στο Symposium on VLSI Technology 2013 (VLSI2013), στο Κιότο της Ιαπωνίας, στις 11 Ιουνίου και στο International Image Sensor Workshop 2013, στη Γιούτα των Η.Π.Α., στις 15 Ιουνίου.

Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε το δελτίο τύπου της Fujifilm εδώ.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!