Toshiba Exceria Pro, νέα σειρά κάρτων μνήμης SD με υψηλότατες ταχύτητες εγγραφής

Η Toshiba παρουσιάζει τη νέα σειρά καρτών SD, Toshiba Exceria Pro, οι οποίες προορίζονται για μηχανές υψηλών απαιτήσεων και είναι ιδανικές για την καταγραφή Full HD video. Οι νέες κάρτες μνήμης χωρίζονται στις Pro SDHC με μεγέθη των 16GB και 32GB και ταχύτητα εγγραφής τα 240MB ανά δευτερόλεπτο και στις Exceria SDXC, με μεγέθη 32GB και 64GB και ταχύτητα εγγραφής 260MB ανά δευτερόλεπτο (UHS-II).

Αναμένουμε να κυκλοφορήσουν μετά τον Οκτώβριο σε τιμές που θα ανακοινωθούν.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!