Η Fujifilm αναβαθμίζει τους X φακούς της για χάρη της Fujifilm X-E2

H Fujifilm προχώρησε στην αναβάθμιση Firmware της σειράς των φακών της XC και XF προσθέτοντας υποστήριξη για την νέα Fujifilm X-E2.
Το νέο Firmware θα επιτρέψει στους χρήστες της Fujifilm X-E2 να εκμεταλλευτούν τις τεχνολογίες αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης (Phase Detection AF-PDAF) και LMO (Lens Modulation Optimizer) που υπάρχουν στην μηχανή.
Λογικά θα δείτε μεγάλη βελτίωση στην ταχύτητα εστίασης αναβαθμίζοντας τον φακό σας.

Αναβαθμίστε το Firmware του φακού σας:
FUJINON XC16-50mmF3.5-5.6 OIS
FUJINON XF14mmF2.8 R
FUJINON XF18-55mmF2.8-4 R LM OIS
FUJINON XF35mmF1.4 R
FUJINON XF55-200mmF3.5-4.8 R LM OIS
FUJINON XF60mmF2.4 R Macro

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!