Φωτογράφος πυροβολείται στα γραφεία της Liberation από άγνωστο άντρα

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στην πόλη του Παρισιού για την σύλληψη οπλισμένου άντρα, ο οποίος σήμερα το πρωί εισέβαλε στα γραφεία της εφημερίδας Liberation, πυροβολώντας αδιακρίτως.
Από τις σφαίρες του τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ένας 27χρονος φωτογράφος, ο οποίος δέχτηκε τα πυρά στο στομάχι και το στήθος και ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τις αρχές το θύμα βρισκόταν στα γραφεία της εφημερίδας ως βοηθός φωτογράφου για να συμμετέχει σε μία φωτογράφιση μόδας.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!