Δείτε πως μπορούν οι φωτογράφοι να γίνουν οι χειρότεροι εχθροί ενός βιντεολήπτη

Όπως γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με τη φωτογραφική κάλυψη ενός γάμου, η συνεργασία φωτογράφων και βιντεογράφων είναι απαραίτητη ώστε το αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικό.
Τι γίνεται όμως όταν ο φωτογράφος, ή στην περίπτωση μας οι φωτογράφοι, αγνοούν τελείως τις επιπτώσεις των κινήσεων τους στην video κάλυψη του γάμου;
Σίγουρα το να στήσεις μία κάμερα κάπου (και μάλιστα σε απόσταση) και απλά να καταγράφεις το μυστήριο είναι μίας λογικής που δεν μας βρίσκει σύμφωνους, αλλά από την στιγμή που αποφασίζεται η συγκεκριμένη προσέγγιση θα πρέπει όλοι να το γνωρίζουν και να βοηθήσουν ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο.
Φαίνεται βέβαια όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί ότι η ομάδα που κάλυψε τον συγκεκριμένο γάμο μάλλον δεν είχε καμία επικοινωνία μεταξύ της, με τα παρακάτω αποτελέσματα τα οποία σας αφήνουμε να κρίνετε μόνοι σας.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!