Canon: A Year in Fashion, δείτε ένα φιλμ για την σχέση της μόδας με την φωτογραφία

Ο κόσμος της μόδας, απρόσιτος για τους περισσότερους φωτογράφους, αποκαλύπτεται μέσα από το φιλμ της Canon, A Year in Fashion..

Το μικρό ντοκιμαντέρ παρουσιάζει η Andy Torres (blogger του StyleScrapbook.com) και μπορούμε να πάρουμε μία ιδέα για τον κόσμο της μόδας και την συμβίωση του με την φωτογραφία.

Το φιλμ παρουσιάστηκε με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας Φεβρουαρίου 2014 στο Λονδίνου, χορηγός της οποίας για ένατη χρονιά είναι η Canon.

Δείτε στο ντοκιμαντέρ τον φωτογράφο Tony Wellington, τον φωτογράφο Clive Booth, τον σχεδιαστή Henry Holland και την CEO του British Fashion Council Caroline Rush να μιλάνε για την σύνδεση φωτογραφίας και μόδας.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!