Aquatica A1D-C/X, υποβρύχιο housing για τις Canon EOS 1D C και Canon EOS 1D X

H Aquatica ανακοίνωσε το νέο υποβρύχιο housing της, Aquatica A1D-C/X, ειδικά για τις Canon EOS 1D C και Canon EOS 1D X.

Το Aquatica A1D-C/X, είναι κατασκευασμένο από ειδικής αντοχής αλουμίνιο και προσφέρει πρόσβαση σε όλα τα κουμπιά και χειριστήρια της μηχανής, ενώ παράλληλα έχει προσανατολισμό και στις βιντεοληπτικές ικανότητες των δύο κορυφαίων μηχανών της Canon. Τα κουμπιά του housing είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα και προσφέρουν ομαλή λειτουργία και φυσική αίσθηση. Επιπλέον το Aquatica A1D-C/X έχει ειδικό κύκλωμα για την ατμοσφαιρική πίεση, κύκλωμα που ελέγχει την θερμοκρασία και ειδικό συναγερμό διαρροών.

Το Aquatica A1D-C/X μπορεί να καταδυθεί μέχρι τα 90 μέτρα, αλλά μπορεί να αναβαθμιστεί για αντοχή μέχρι τα 130 μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού. Ζυγίζει 3.9 κιλά και έχει διαστάσεις ΜxΥxΒ 21.9×21.5×13.4. Η τιμή του είναι στα 4600 δολάρια.

Aquatica-A1D-C-X-3

Aquatica-A1D-C-X-1

Aquatica-A1D-C-X-2

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!