Η Panasonic αποκτά την Olympus?

Σύμφωνα με πληροφορίες από το internet η Panasonic αποφάσισε να επενδύσει $635 εκατομμύρια στην Olympus και να γίνει ο μεγαλύτερος μέτοχος της ιαπωνικής εταιρείας.  Μέχρι τώρα Panasonic και Olympus ανέπτυσσαν μαζί το σύστημα 4/3 και ήρθε η ώρα οι δύο εταιρείες να αποκτήσουν άμεσες σχέσεις κοινής επιβίωσης.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
Back to top button
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!