Πρόβλημα για μερικές κάρτες μνήμης Lexar όταν χρησιμοποιούνται με την Nikon D4s

Η Nikon αναφέρει συγκεκριμένα ότι ορισμένες Lexar Compact Flash (CF) 400x ή 1000x δεν λειτουργούν με την Nikon D4s.
Μάλιστα η Nikon αναφέρει πως μπορείτε να εντοπίσετε τις κάρτες που δεν συμβαδίζουν με την νέα της ναυαρχίδα καθώς και τι να κάνετε αν έχετε μία από αυτές.
1. Αφαιρέστε την CF κάρτα μνήμης από την μηχανή
2. Αναζητήστε τον σειριακό αριθμό της κάρτας μνήμης
lexar serial
3. Ερευνήστε αν τα τελευταία έξι ψηφία είναι:
α. 8BAFBE
β. 8DCB61
4. Αν κάποια από τις κάρτες σας πληρεί την παραπάνω προϋπόθεση επικοινωνήστε με την Lexar
5. Αν η κάρτα μνήμης δεν πληρεί την προϋπόθεση στο 3 μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!