Αναβάθμιση Firmware για την Nikon Coolpix AW110

Οι τροποποιήσεις στην νέα έκδοση, 1.1, είναι:
– Αποκαταστάθηκε ένα πρόβλημα που είχε ως αποτέλεσμα την απόκλιση του συγχρονισμού του video με τον ήχο.
– Αποκαταστάθηκε ένα πρόβλημα που είχε ως αποτέλεσμα την εμφάνιση πληροφοριών γεωγραφικού πλάτους και μήκους με εσφαλμένη Αποτύπωση δεδομένων.
– Το πρόβλημα που, ορισμένες φορές, είχε ως αποτέλεσμα το “πάγωμα” της φωτογραφικής μηχανής κατά τη λήψη πληροφοριών θέσης GPS έχει αποκατασταθεί.

Το νέο Firmware της Nikon Coolpix AW110 και οδηγίες εγκατάστασης του θα βρείτε εδώ.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!