Αναβάθμιση Firmware για την Fujifilm X-E2

Με το νέο Firmware έχουμε τις εξής βελτιώσεις:
1. Μειώθηκε το lag (η καθυστέρηση) του ηλεκτρονικού οφθαλμοσκοπίου (EVF) κατά 1/10 αυτού που υπήρχε με το υπάρχον Firmware. Επιπλέον ενισχύθηκε το Frame Rate του ηλεκτρονικού οφθαλμοσκοπίου (EVF), το οποίο διατηρείται ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό.
2. Προστέθηκαν περισσότερα χρώματα τα οποία μπορούμε να επιλέξουμε για την λειτουργία Focus Peak Highlight. Συγκεκριμένα προστέθηκε το κόκκινο και το μπλε. Επιπλέον μπορεί να ρυθμιστεί η ένταση του χρώματος σε Low ή High.
fujifilm-x-e2
3. Προστέθηκαν νέες λειτουργίες που μπορούν να ανατεθούν στο Fn κουμπί. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει για το Fn κουμπί την λειτουργία ανίχνευσης προσώπου “FACE DETECTION” ή την λειτουργία οφθαλμοσκοπίου / οθόνης “EVF/LCD SETTING”.
fujifilm-x-e2-1
4. Προστέθηκε η επιλογή “Suppressed Flash” για την απενεργοποίηση του Flash
5. Διορθώθηκε το φαινόμενο κατά το οποίο στην λειτουργία FILM SIMULATION Bracketing, η τρίτη εικόνα καταγραφόταν ως “ASTIA” ενώ ο χρήστης είχε επιλέξει “PRO Neg. Hi”.

Μπορείτε να κατεβάσετε την νέα έκδοση του Firmware της Fujifilm X-E2 εδώ.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!