Nikon Behind the Scenes: δύο ακόμα εκπαιδευτικά videos από την Nikon

Στο video “Extreme Action Shooting” ο Nikon Ambassador, Corey Rich, μας συμβουλεύει για το πως να δημιουργήσουμε εικόνες δράσης και την σημασία της προετοιμασίας με την ανίχνευση της περιοχής στην οποία θα φωτογραφίσουμε.

Στο video “Capturing an Authentic Smile” η Nikon Ambassador, Tamara Lackey, μας καθοδηγεί για το πως μπορούμε να πετύχουμε ένα αυθεντικό χαμόγελο στα πορτρέτα μας.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!