24ωρο time-lapse video 360º του Λονδίνου

Μέχρι τώρα το timelapse ήταν από μόνο του ένα εντυπωσιακό και απαιτητικό project.  Όμως το να το κάνεις σε 360º και πάνω στο London Eye για 24 ώρες μοιάζει απίστευτο.
Με την χρήση 3 μηχανών Nikon D700 και μετά 3000 πανοραμικές λήψεις, με χρονική απόσταση 30 δευτερολέπτων η μία από την άλλη αξίζει και με το παραπάνω να ρίξετε μια ματιά.

Το project εδώ.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
Back to top button
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!