Τίτλοι τέλους για την Photoflex μετά από 30 χρόνια

Η Photoflex ιδρύθηκε το 1985 στις Η.Π.Α. και από τότε κατασκεύαζε και πωλούσε φωτογραφικό εξοπλισμό όπως studio flashes, lightstands, αξεσουάρ για flashes, φόντα κ.α.

Παρόλο που στις 9 Μαρτίου ανακοίνωσε την συνεργασία της με νέο διανομέα στο Ηνωμένο Βασίλειο και παρόλο που πριν μερικές εβδομάδες συμμετείχε στο ThePhotographyShow, στις 1 Απριλίου μέσω της ιστοσελίδας της γνωστοποίησε την παύση των εργασιών της.

Φυσικά δεν αποκλείεται το γεγονός η εταιρεία να διασωθεί από κάποιον νέο επενδυτή, πράγμα που αν συμβεί θα το μάθουμε σύντομα.

Άποψη: Χρησιμοποιώ αξεσουάρ της Photoflex για αρκετά χρόνια και μπορώ να πω ότι η ποιότητα τους είναι αρκετά καλή. Μάλιστα πριν την εμφάνιση των κινεζικών φωτογραφικών προϊόντων η Photoflex αποτελούσε μία ιδανική λύση για όποιον ήθελε αξεσουάρ φωτισμού καλής ποιότητας και σε χαμηλές τιμές.
Δυστυχώς φαίνεται ότι η εμφάνιση πολλών κινεζικών εταιρειών στον χώρο του φωτογραφικού εξοπλισμού, οι οποίες πλέον προσφέρουν καλής ποιότητας προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές, είναι ο βασικός λόγος που η Photoflex οδηγήθηκε στο κλείσιμο.

Χρησιμοποιείται προϊόντα της Photoflex και αν ναι ποια είναι η γνώμη σας για αυτά;

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!