Αναβάθμιση για το Adobe Photoshop CC με δυνατότητα παραμετροποίησης της μπάρας εργαλείων

Για αρχή έχουμε ένα νέο περιβάλλον εργασίας πολύ πιο λειτουργικό και με δυνατότητα χρήσης για οθόνες αφής με ειδική πένα ή το δάχτυλο.

Μία από τις πιο σημαντικές βελτιώσεις είναι η δυνατότητα παραμετροποίησης της μπάρας εργαλείων, με τον χρήστη να μπορεί να σύρει όποιο εργαλείο θέλει στο σημείο που το θέλει, κάνοντας το ορατό συνέχεια και με δυνατότητα να αλλάξει τη συντόμευση που το ενεργοποιεί.

Ανάμεσα στις άλλες βελτιώσεις που έχουμε είναι η δυνατότητα απευθείας εισαγωγής SVG αρχείων αλλά και η καλύτερη και πιο γρήγορη συνεργασία με τις Creative Cloud Βιβλιοθήκες, νέες βελτιώσεις στη χρήση και διαχείριση των γραμματοσειρών και νέα λειτουργία εξαγωγής των αρχείων.

Θα βρείτε τη νέα έκδοση του Adobe Photoshop CC μέσω του Adobe Creative Cloud ή εδώ.

Επιπλέον η Adobe κυκλοφόρησε και το Preview του Adobe Fuse CC, ενός ειδικού λογισμικού που εξελίσσει το 3D σχέδιο εντός του Adobe Photoshop.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!