Νέο Firmware για τη Nikon D4S

Η Nikon διαθέτει νέο Firmware για τη Nikon D4S, έκδοση C 1.31.

Με το νέο Firmware διορθώθηκε ένα πρόβλημα που παρουσιαζόταν με το ασύρματο τηλεχειριστήριο WR-R10 με έκδοση firmware 3.00. Σε σπάνιες περιπτώσεις, η φωτογραφική μηχανή δεν μπορούσε να προβάλει τον αριθμό στάσεων που απομένουν ή γινόταν διακοπή ρεύματος για περίπου ένα λεπτό μετά τη σύνδεση του WR-R10.

Θα βρείτε το νέο Firmware της Nikon D4S εδώ.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!