Μαγικά Photo-Χριστούγεννα στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης

Το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης διοργανώνει τη δική του Χριστουγεννιάτικη γιορτή για μεγάλους και μικρούς φίλους της Φωτογραφίας.

«Μαγικά Photo-Χριστούγεννα» στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης

Ένα μαγικό, φωτο-χριστουγεννιάτικο πρωινό για παιδιά, γονείς και φίλους διοργανώνει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00-14:00 το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης και προσκαλεί όλους σε έναν παραμυθένιο κόσμο, με χιονονιφάδες, ξωτικά, γλυκίσματα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες!

Στα «Μαγικά Photo-Χριστούγεννα» του ΜΦΘ, ο χώρος του καφέ μετατρέπεται σε εργαστήριο χειροτεχνίας, όπου οι μικροί επισκέπτες θα κατασκευάσουν τα δικά τους στολίδια, για να διακοσμήσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Μουσείου, αντλώντας έμπνευση από τις διάσημες χιονονιφάδες του φωτογράφου Wilson Bentley. Ακόμη, θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν και οι ίδιοι… στολίδια και να δουν τις φωτογραφίες τους στα κλαδιά του δέντρου, μαζί με φιγούρες ξωτικών και μάγων!

Από τη χριστουγεννιάτικη γιορτή, δεν θα λείψουν και τα γλυκίσματα των Χριστουγέννων, καθώς τα παιδιά θα φτιάξουν και θα απολαύσουν υπέροχα «μπισκοτόσπιτα», ενώ η θεατρική ομάδα Mermix θα αφηγηθεί το «Ταξίδι της Χαλιμά», ένα πολύγλωσσο παραμύθι για παιδιά πρόσφυγες και τα παιδιά όλου του κόσμου.

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν εκεί, καθώς στη γιορτή θα ακουστούν μελωδίες από το κουαρτέτο σαξοφώνων του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης: Salonique, που θα «ντύσει» μουσικά το χριστουγεννιάτικο πρωινό στο ΜΦΘ!

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!