Νέα αναβάθμιση λογισμικού για την Nikon D4

Η Nikon προχώρησε στην κυκλοφορία νέας αναβάθμισης για την Nikon D4, την έκδοση A 1.03, B 1.02.

Με την νέα αναβάθμιση αυξάνεται η ακρίβεια στην εστίαση όταν χρησιμοποιείται φακός και τηλεμετατροπέας με συνδυασμό μέγιστου διαφράγματος f/8.

Μπορείτε να την εγκαταστήσετε ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

2 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Χρήστος
Χρήστος
13 χρόνια πριν

εν τω μεταξύ διάβασα ότι το ίδιο πρόβλημα έχει και η 1Dx και το έφτιαξαν με firmware, τι κάνουν εκεί στην Nikon και στην Canon?? αντιγράφουν τα πάντα μεταξύ τους?

Back to top button
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!