Αναβάθμιση Firmware για τη Canon EOS 5D IV

Η Canon διαθέτει νέο Firmware για τη DSLR μηχανή της, Canon EOS 5D IV.

Το νέο Firmware, έκδοση 1.0.4., προσφέρει τις εξής αλλαγές – βελτιώσεις:
1. Διορθώθηκε το φαινόμενο κατά το οποίο εμφανιζόταν μία περιοχή με κόκκινο χρώμα στο κάτω – κεντρικό μέρος μίας εικόνας, κατά τη λήψη μακράς έκθεσης ή στη λειτουργία bulb.
2. Διορθώθηκε το φαινόμενο κατά το οποίο το σύστημα αυτόματης εστίασης δεν ανταποκρινόταν με το πάτημα του κουμπιού λήψης, όταν έχει ρυθμιστεί το κουμπί AF-ON ή το κουμπί AE lock στο custom control menu.
3. Βελτιώθηκε η επικοινωνία μεταξύ της μηχανής και της κάρτας μνήμης SD.
4. Διορθώθηκαν λάθη στη φιλανδική έκδοση του menu.

Θα βρείτε το νέο Firmware και οδηγίες εγκατάστασης εδώ.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!