Πρόβλημα συνεργασίας Adobe Lightroom CC με το Adobe Camera RAW

Ως κάτοχος του Adobe Photography Program τα τελευταία δύο χρόνια χρησιμοποιώ τα Bridge, Lightroom και Photoshop, σε συνδυασμό.

Το Lightroom είναι αρκετά βολικό για γενικές ρυθμίσεις μίας εικόνας, ενώ στη συνέχεια αναλαμβάνει το Photoshop για πιο ακριβείς διορθώσεις.

Η διαδικασία είναι απλή αφού μόλις τελειώσεις την επεξεργασία μίας εικόνας απλά κάνεις δεξί κλικ και επιλέγεις “Edit in” και “Edit in Adobe Photoshop”.

Δυστυχώς μετά τα τελευταία updates σε Lightroom και Adobe Camera Raw, με την επιλογή “Edit in Adobe Photoshop” βγαίνει το μήνυμα:

Error-Message

Ψάχνοντας για τη λύση έπεσα πάνω σε επίσημη απάντηση από την Adobe ότι το συγκεκριμένο θέμα είναι bug των updates και για να μπορείς να συνεχίσεις με την εργασία σου πρέπει να επιλέξεις: “Open Anyway”.

Η ομάδα της Adobe ερευνά το πρόβλημα και αναμένουμε σύντομα λύση.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!