Rapid Eye Movement: Έκθεση φωτογραφίας του Λευτέρη Παρασκευαΐδη

Στην Αθήνα παρουσιάζεται η Έκθεση Φωτογραφίας του Λευτέρη Παρασκευαΐδη με τίτλο Rapid Eye Movement.

Rapid Eye Movement

Έκθεση φωτογραφίας του Λευτέρη Παρασκευαΐδη

Σε μια αστική κοινωνία οι εικόνες που βλέπουμε καθημερινά είναι χιλιάδες, και συνήθως πολύ διαφορετικές μεταξύ τους. Η επιρροή που έχουν πάνω μας είναι σημαντική.Η μόνη άμυνα του ανθρώπου σε αυτό το φαινόμενο είναι οτι κατα τη στιγμή του ύπνου ο εγκέφαλός μας αποθηκεύει τις εικόνες που κρίνει πιο σημαντικές.
Αποτέλεσμα αυτής της διεργασίας είναι συχνά τα όνειρα μας να διακατέχονται από σκηνικά πρωτόγνωρα. Εικόνες μεταφυσικές, χρώματα, σχήματα και καταστάσεις που νιώθουμε πως δεν τα έχουμε ξαναδεί.
Το Rapid Eye Movement είναι ένα project το οποίο ξεκίνησε πριν απο 9 χρόνια με σκοπό να καταγράψει φωτογραφικά την διαδικασία του ονείρου.REM -poster-1

Εγκαίνια : Τετάρτη 24 Μαΐου 2017, ‘Ωρα 20:30
Διάρκεια : Τετάρτη 24 Μαΐου έως Τρίτη 6 Ιουνίου

BOO! Cafe bar
Σαρρή 21 Ψυρρή

www.lefterisparaskevaidis.comFacebook / LeftPar

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!