Έρχεται η νέα Ricoh Theta V

Η ιστοσελίδα Nokishita δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της Ricoh Theta V που αναμένουμε να ανακοινωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Το νέο μοντέλο στη σειρά Theta, καμερών 360-μοιρών, δεν φαίνεται να έχει διαφορές από το προηγούμενο μοντέλο.

Αναμένουμε να έχει διαστάσεις Π 45.2 × Υ 130.9 × Β 22.9 χιλιοστά και να έχει ενσωματωμένο WiFi και Bluetooth.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεώτερο σχετικά με την νέα κάμερα της Ricoh.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!