Ο κολοσσός Foxconn αγόρασε το 8,88% της GoPro για 200 εκατομμύρια δολάρια

Η Ταϊβανέζικη εταιρεία Foxconn, πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες ηλεκτρονικών προϊόντων στον κόσμο.  Πολύ πιθανόν αν είστε κάτοχος κάποιου smartphone, laptop ή κονσόλας παιχνιδιών, η συσκευή σας να έχει συναρμολογηθεί από την Foxconn, η οποία είναι υπεύθυνη για την κατασκευή του 40% των ηλεκτρονικών προϊόντων – gadgets στον κόσμο.

Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν ότι η Foxconn προχώρησε στην αγορά του 8,88% της GoPro για 200 εκατομμύρια δολάρια, με αποτέλεσμα η συνολική αξίας της GoPro σήμερα να υπολογίζεται στα 2.25 δισεκατομμύρια δολάρια.
Σύμφωνα με ειδικούς αναλυτές η GoPro  αυτή την στιγμή κατέχει το 32% των πωλήσεων στην βιομηχανία των μικρών camcorder.

πηγή : www.petapixel.com

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!