Πρόβλημα με το νέο Firmware της Fujifilm X-Pro2

Η Fujifilm ανακοίνωσε ότι υπάρχει θέμα με το νέο Firmware, έκδοση 4.00, που διέθεσε πριν μερικές ημέρες για τη Fujifilm X-Pro2.

Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν έχουμε συγκεκριμένες επιλογές σε μερικές λειτουργίες της μηχανής, όπως περιγράφει η ανακοίνωση της εταιρείας και έχει ως αποτέλεσμα να σταματήσει η λειτουργία της μηχανής. Για να επανέλθει η μηχανή θα πρέπει να αφαιρέσετε την μπαταρία μία φορά.

Notice for customers
We have confirmed that X-Pro2 with the upgraded firmware (ver.4.00) released on Dec 22 2017 stops working in certain settings.
We deeply apologize for your inconvenience this may cause. The symptom will happen only when all three conditions below are set at the same time.

1) IMAGE QUALITY : FINE+RAW or NORMAL + RAW
2) RAW RECORDING : LOSSLESS COMPRESSED
3) DRIVE : any of ADVANCED FILTER
* This is not factory setting. If the symptom happens, please remove the battery once for recovery. We are preparing a revised firmware as a solution and plan to release it as soon as possible.

Αναμένουμε νέο Firmware από την εταιρεία που θα λύνει το πρόβλημα.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!