To Reuters αποκλείστηκε από την έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Σε γκάφα φαίνεται να υπέπεσε το γνωστό πρακτορείο Reuters σύμφωνα με δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

Την Κυριακή που μας πέρασε το πρακτορείο δημοσίευσε μερικές εικόνες από την πρόβα της τελετής έναρξης των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν στην Νότιο Κορέα και το Ολυμπιακό στάδιο της Πιόνγκτσανγκ.

Συγκεκριμένα δημοσιεύτηκαν μερικές φωτογραφίες από το άναμα του βωμού, φωτογραφίες τις οποίες το πρακτορείο απέσυρε άμεσα λόγω της έντονης ενόχλησης της Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων (International Olympic Committee, IOC) και της διοργανώτριας επιτροπής της Νοτίου Κορέας.

Οι πρόβες των τελετών έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων είναι πολύ ιδιαίτερες και συνήθως υπάρχει εμπάργκο στη δημοσίευση εικόνων και πληροφοριών σχετικά με το τι θα δουν οι θεατές κατά τη διάρκεια τους.

Αποτέλεσμα των πράξεων του Reuters είναι να αποκλειστούν τα μέλη του πρακτορείου από την κάλυψη της έναρξης των συγκεκριμένων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ για τον φωτογράφο που έδωσε τις φωτογραφίες προς δημοσίευση είχαμε την άρση της δημοσιογραφικής του διαπίστευσης για την κάλυψη των αγώνων.

Οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες της Νοτίου Κορέας ξεκινούν στις 9 Φεβρουαρίου στην κομητεία της Πιόνγκτσανγκ, στη Νότιο Κορέα.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!