Νέο Firmware για την mirrorless Olympus PEN-F

Η Olympus ανακοίνωσε και νέο Firmware για την mirrorless μηχανή της Olympus PEN-F.

Το νέο Firmware 3.0 προσφέρει τις εξής αλλαγές:
– Προστέθηκε το νέο καλλιτεχνικό φίλτρο [Bleach Bypass].
– Δυνατότητα ρύθμισης εφέ σκίασης για τον Χρωματικό έλεγχο και τον Έλεγχο χρωματικού προφίλ.
– Δυνατότητα χρήσης του Olympus Digital Camera Updater για αποθήκευση μονοχρωματικών προφίλ και χρωματικών προφίλ των εικόνων που σας αρέσουν στις αντίστοιχες ρυθμίσεις των προφίλ της μηχανής.
– Διορθώθηκε το θέμα με τη λειτουργία της αυτόματης εστίασης (AF) κατά τη χρήση του εναλλάξιμου φακού LEICA DG ELMARIT 200mm F2.8 / POWER O.I.S. (H-ES200), που κατασκευάζει η Panasonic.

Θα βρείτε οδηγίες για να περάσετε το νέο Firmware εδώ.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!