Ανεγκέφαλος χειριστής drone καταγράφει Airbus A380 από απόσταση αναπνοής

Όπως έχουμε πει πολλές φορές όσο αφορά τα drones, οι νόμοι πρέπει πάντα να τηρούνται πριν θρηνήσουμε θύματα.

Οι νόμοι έχουν βγει με σκοπό το κοινό καλό και ο πιο βασικός και απαράβατος είναι ότι ΠΟΤΕ δεν πρέπει να πετάμε κοντά σε αεροδρόμια ή αεροδιάδρομους.

Φαίνεται όμως ότι πολλοί χειριστές drone δεν έχουν το στοιχειώδες μυαλό για την τήρηση των νόμων αυτών και το μόνο που τους αξίζει είναι βαριά πρόστιμα και ίσως μερικές ημέρες σε κάποια φυλακή.

Ένα νέο βίντεο έχει προκαλέσει παγκόσμια κατακραυγή καθώς δείχνει ένα drone να καταγράφει ένα μεγάλο επιβατηγό αεροπλάνο, ένα Airbus A380 της Emirates, κατά την απογείωση του από αεροδρόμιο του Μαυρίκιου στον Ινδικό Ωκεανό.

Προς το παρόν ο χειριστής δεν έχει εντοπιστεί.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!