Έρχονται νέα Firmware για τις Fujifilm X-T100 και Fujifilm X-A5

H Fujifilm ανακοίνωσε ότι μέσα στον Αύγουστο θα διαθέσει νέα Firmware για τις Fujifilm X-T100 και Fujifilm X-A5.

Στη compact Fujifilm X-T100 θα έχουμε την έκδοση 1.10 και στη mirrorless Fujifilm X-A5 την έκδοση 1.20.

Και στις δύο περιπτώσεις η αλλαγή είναι ότι θα προστεθούν οι νέες λειτουργίες που είδαμε στη νέα Fujifilm XF10 :
1. Advanced Filters Rich & Fine, Monochrome (NIR). Με το Rich & Fine βγάζουμε φωτογραφίες με φωτεινά πλούσια χρώματα στο κέντρο και μία μικρή σκιά στις γωνίες (βινιέτα) και με το Monochrome [NIR] φωτογραφίες όπως θα φαινόταν από μηχανές που έχουν καταγραφή του υπέρυθρου φάσματος.

2. Λειτουργία SQUARE MODE για λήψη τετράγωνων καρέ 1:1.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!