Canon 70-200mm και Nikon 70-200mm εναντίον του Tamron 70-200mm

O Matt Granger βάζει τους Canon 70-200mm και Nikon 70-200mm εναντίον του Tamron 70-200mm, συγκρίνοντας στο πρώτο video την λειτουργικότητα τους, στο δεύτερο την απόδοση του συστήματος αυτόματης εστίασης και του σταθεροποιητή και στο τρίτο την ποιότητα, την οξύτητα, το bokeh, το βινιετάρισμα και την αντίθεση.

Τέλος στο τελευταίο video επιλέγει τον καλύτερο 70-200 f/2.8 και εξηγεί γιατί.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!