Υπέροχο διαφημιστικό της Canon EOS 100D για την ιαπωνική αγορά

Canon EOS 100D commercialΣτην Ιαπωνία κυκλοφόρησε το νέο διαφημιστικό σποτ της νέας Canon EOS 100D (Kiss X7/Rebel SL1) για την τηλεόραση.  Εστιάζοντας στους μπαμπάδες και τις μαμάδες που παρακολουθούν τα μικρά τους να παίζουν ποδόσφαιρο, το διαφημιστικό υπόσχεται ότι με την νέα μικρή Canon EOS 100D δεν θα χάνεται κανένα στιγμιότυπο από τη δράση.

Φυσικά οι ικανότητες των μπέμπηδων είναι εξωπραγματικές και κάποιος Η/Υ έβαλε το χεράκι του.

Απολαύστε το video:


via Petapixel

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!