Νέο Firmware για τη Canon EOS C100

Η Canon προχώρησε στην αναβάθμιση του Firmware της κινηματογραφικής entry level μηχανής της, Canon EOS C100.
Το νέο firmware 1.0.1.1.00, επιτρέπει την C100 να λειτουργεί σε κατάσταση συνεχούς εστίασης με παράλληλη ρύθμιση της iris για θέματα στο κέντρο του κάδρου, όταν χρησιμοποιείται ο φακός EF-S18-135mm f3.5-5.6 IS STM. Επίσης έχουν γίνει βελτιώσεις στην XLR υποδοχή για μεγαλύτερη συμβατότητα με εξωτερικές συσκευές καταγραφής ήχου.
Μπορείτε να κατεβάσετε το νέο firmware εδώ.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!