Η Canon κινείται για την εξαγορά της Sigma;

Σύμφωνα με ένα email που κυκλοφόρησε σε ανθρώπους του Imaging η Canon βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Sigma, με σκοπό να την εξαγοράσει.

Στο mail αναφέρεται ότι η πρώτη πρόταση της Canon για να αποκτήσει τη Sigma, για περίπου 7 φορές την καθαρή της αξία, απορρίφθηκε και ότι η Canon επανήλθε με μία βελτιωμένη πρόταση.

Αν και το πιο πιθανό είναι όλα τα παραπάνω να είναι απλά μία φήμη, θα έχουμε το νου μας, καθώς αν συμβεί ένας τέτοιος γάμος στον φωτογραφικό χώρο θα αποτελέσει την είδηση, όχι μόνο της χρονιάς, αλλά της δεκαετίας.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!