Fujifilm GFX100: Έρχεται η αναβάθμιση Firmware για να βγάζεις εικόνες με ανάλυση 400 megapixels!

Η ιστοσελίδα φημών FujiRumors πιστεύει ότι μέχρι το τέλος Νοεμβρίου θα διατεθεί ένα νέο Firmware για την κάμερα μεσαίου φορμά των 100 megapixels, Fujifilm GFX100.
To νέο Firmware θα προσθέσει την δυνατότητα λήψης 16 φωτογραφιών και την σύνθεση τους σε μία εικόνα με ανάλυση 400 megapixels, μία λειτουργία που είχε παρουσιάσει η Fujifilm στο φετινό Fujifilm Summit που έγινε στο Λονδίνο, τον Φεβρουάριο.
Η λειτουργία θα βασίζεται στην τεχνολογία Sub-μm order control, η οποία προσφέρει 10 φορές πιο μεγάλο έλεγχο της μετακίνησης του αισθητήρα για χρήση στην λειτουργία Pixel Shift, με την τεχνική μετατόπισης του αισθητήρα με την βοήθεια του συστήματος σταθεροποίησης, όπως γίνεται και σε άλλες κάμερες (για παράδειγμα στην Olympus και την Pentax), για καταγραφή μεγαλύτερης ανάλυσης εικόνων.
Πριν φύγετε δείτε
- Αθλητική φωτογράφος κατηγορείται για μαζική απάτη – πάνω από 130 καταγγελίες
- Thypoch Ksana 21mm f/3.5: ένας σύγχρονος φακός με ψυχή σινεμά ’70s
- Όταν το ΑΙ στρέφεται απέναντι στους φωτογράφους: το λάθος της Evoto
- Η NASA φοβάται ότι έχασε το MAVEN πάνω από τον Άρη
- Viltrox NexusFocus F1: Autofocus σε χειροκίνητους PL φακούς με Sony PDAF
- Ricoh GR IV Monochrome: ασπρόμαυρη καθαρότητα αλλά πρέπει να πληρώσεις παραπάνω


















