H εφαρμογή DPTH σας αφήνει να καθορίσετε το bokeh στις φωτογραφίες σας

Αν και τα τελευταίας γενιάς smartphone κάνουν πολύ καλή δουλειά εξομοιώνοντας το bokeh στις φωτογραφίες μας μέσω λογισμικού υπάρχει μία εφαρμογή που είναι μόνο για αυτό το σκοπό.

Η mobile εφαρμογή DPTH (από το depth) της εταιρείας RoadAR, διαθέσιμη για Android και iOS επιτρέπει σε smartphone που έχουν μία κάμερα και δεν έχουν αισθητήρα υπολογισμού του βάθους πεδίου (πιο παλιάς γενιάς smartphones).

Η DPTH επιτρέπει να καθορίσουμε ποιο μέρος της εικόνας μας θα έχει bokeh και πόσο έντονο θα είναι αυτό. Επιπλέον μερικές άλλες λειτουργίες που προσφέρει είναι η δυνατότητα να βγάλουμε μία φωτογραφία μέσω της εφαρμογής και μετά να επιλέξουμε το σημείο εστίασης, ή να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά 3D videos από φωτογραφίες.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=vCd6k60lnkM[/embedyt] [embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=2HXzKryT0J4[/embedyt]

Η DPTH είναι διαθέσιμη στο Google Play και το Apple Store, στην τιμή των 1.49 δολαρίων ανά μήνα ή στα 7.49 δολάρια τον χρόνο. Μπορείτε να την δοκιμάσετε για 3 ημέρες χωρίς χρέωση.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!