HIPA: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού “Nερό”, το πρώτο βραβείο και 120.000 δολάρια σε μία υποβρύχια λήψη μίας φάλαινας που κοιμάται!

General – Color

Στην πρώτη θέση είναι ο Fahad Al Enezi από το Κουβέιτ, στην δεύτερη ο Yose Mirza από την Ινδονησία, ενώ ο φωτογράφος Emirat Rashed Al Sumaiti τερμάτισε στην τρίτη θέση.

General – Black & White

Στην πρώτη θέση είναι ο Talal Al Rabah από το Κουβέιτ, ακολουθούμενος από την Πολωνό φωτογράφο Anna Niemiec στη δεύτερη θέση και τον Ινδό φωτογράφο Sujan Sarkar στην τρίτη θέση.

Previous page 1 2 3 4 5Next page

pttlgr team

Η ομάδα του pttlgr αποτελείται από φωτογράφους συντάκτες που αγαπούν την φωτογραφία και την ενημέρωση!
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!