Η OPPO παρουσιάζει σε video το 10x οπτικό zoom που θα δούμε σε smartphone της

Όπως είχαμε δει η OPPO ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα smartphone που θα έχει οπτικό ζούμ 10x.

Το νέο smartphone αναμένεται να το δούμε στην MWC της Βαρκελώνης στις 23 Φεβρουαρίου, αλλά η εταιρεία ήδη προμοτάρει την δυνατότητα του 10x ζουμ μέσω διαφόρων ποστ αλλά και video στο λογαριασμό της στο Twitter, με τη φράση GET CLOSER (πάνε πιο κοντά). Η κάμερα του θα έχει και οπτικό σταθεροποιητή OIS για λιγότερες κουνημένες εικόνες με τη χρήση του ζουμ.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!