Illusion of Lights: A Journey into the Unseen, ένα Time Lapse εναντίον της φωτορύπανσης

Η δημιουργία του film “Illusion of Lights: A Journey into the Unseen” έχει ως σκοπό να μιλήσει για το φαινόμενο της φωτορύπανσης και από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία που πληροφορούμαστε είναι ότι έχει υπολογιστεί ότι το 80% των ανθρώπων της Γης δεν έχουν δει ποτέ μία καθαρή εικόνα του Γαλαξία μας στον ουρανό.

Χρησιμοποιώντας εξοπλισμό των Canon και Nikon το ζευγάρι για σχεδόν τρία χρόνια κατέγραψε τον νυχτερινό ουρανό από διάφορα σημεία των Η.Π.Α. και συνεχίζει με σκοπό να ολοκληρώσει το film μέχρι το 2017.

Ακολουθεί το πρώτο trailer του “Illusion of Lights: A Journey into the Unseen”.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το film εδώ.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!