Η Kate Upton φωτογραφίζεται για το Sports Illustrated σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας

Φαίνεται ότι είναι η χρονιά της βαρύτητας και αυτό το λέμε όχι μόνο λόγω της ταινίας Gravity αλλά εξαιτίας και της νέας φωτογράφισης του Sports Illustrated για το ειδικό τεύχος με μαγιό.

Ίσως η έμπνευση ήρθε από την ταινία Gravity η οποία διεκδικεί ανάμεσα στα άλλα Όσκαρ και το Όσκαρ φωτογραφίας, ενώ πρόσφατα κατάφερε να κερδίσει το BAFTA φωτογραφίας.

Έτσι λοιπόν η ηθοποιός και μοντέλο Kate Upton φωτογραφήθηκε για το ειδικό τεύχος με μαγιό του περιοδικού Sports Illustrated σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας. Βλέποντας το video από τα παρασκήνια της φωτογράφισης, εκτός του ότι καταλαβαίνουμε ότι όλοι όσοι συμμετείχαν πέρασαν καλά, μένουμε με την απορία σχετικά με το πόσο δύσκολο project πρέπει να ήταν το συγκεκριμένο για τον φωτογράφο James Macari και την ομάδα του.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!