Ανακοινώθηκε ο νέος φακός Leica APO-SUMMICRON-SL 50 f/2 ASPH

Η Leica ανακοίνωσε τον νέο της φακό Leica APO-SUMMICRON-SL 50 f/2 ASPH, στο L-mount.

O νέος κλασσικός φακός του Full Frame mirrorless συστήματος με L-mount έχει σύστημα αυτόματης εστίασης με μοτέρ τεχνολογίας Dual Syncro Drive™ για γρήγορη, ακριβή και αθόρυβη εστίαση.

Αποτελείται από 12 οπτικά στοιχεία σε 10 ομάδες, ανάμεσα στα οποία και 3 ασφαιρικά και προσφέρει γωνία κάδρου (διαγώνια, οριζόντια, κάθετα) 47.2°/40°/27.3°.

Μπορεί να εστιάσει από τα 35 εκατοστά, παράγοντας μέγιστη αναλογία αναπαραγωγής 1:5.

Ο νέος φακός έχει μήκος 10.2 εκατοστά, μέγιστη διάμετρο 73mm και βάρος 740 γραμμάρια, ενώ δέχεται φίλτρα των 67mm.

H τιμή του Leica APO-SUMMICRON-SL 50 f/2 ASPH είναι στα 4.495 δολάρια.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Leica.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!