Η Leica προσφέρει διακοπές με φωτογραφική εκπαίδευση σε μαγικά μέρη

Η Exclusive Resorts διατηρεί θέρετρα διακοπών σε αρκετά μαγικά μέρη του πλανήτη, τα οποία φημίζονται για την πολυτέλεια τους.
Πως θα συνεργαστούν οι δύο τόσο διαφορετικές εταιρείες; Η Leica ανακοίνωσε το νέο της πρόγραμμα “Destination in Focus”, το οποίο περιλαμβάνει τρία ταξίδια των τεσσάρων ημερών στα θέρετρα της Exclusive Resorts στη Κόστα Ρίκα, το Μεξικό και την Τουσόν (Αριζόνα/Η.Π.Α.).
Εκτός από τη χλιδάτη ξεκούραση σε πολυτελείς σουίτες οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν μαθήματα της Leica Akademie. Κατά την διάρκεια των τεσσάρων ημερών θα πραγματοποιηθούν πολλές φωτογραφικές εξορμήσεις και οι “μαθητές” θα έχουν πρόσβαση σε εξοπλισμό της Leica αξίας 100.000 δολαρίων.
Φυσικά αφού μιλάμε για τη Leica κάθε συμμετοχή θα κοστίζει από 3.000 δολάρια έως 5.000 δολάρια, χωρίς τα έξοδα μετακίνησης σε κάθε προορισμό.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!