LomoChrome Metropolis: Νέο έγχρωμο φιλμάκι με νέα emulsion

Η Lomography παρουσιάζει ένα εντελώς νέο φιλμ στα 35mm, 120, 110 και 16mm, το LomoChrome Metropolis.

Το LomoChrome Metropolis είναι το πρώτο νέο φιλμ της εταιρείας τα μετά από πέντε χρόνια και μας έρχεται μέσω της πλατφόρμας KickStarter.

To νέο έγχρωμο φιλμ εμφανίζεται σε C-41 και έχει ISO 100 μέχρι 400, με δυνατότητα ρύθμισης από τη μηχανή.

Χρωματικά είναι στους 5500 K και προσφέρει βαθύ μαύρο χρώμα και δραματικές εικόνες.

Μπορείτε να το προ-παραγγείλετε μέσω της καμπάνιας στην KickStarter, στην τιμή από 52 δολάρια για 5 τχμ Lomography Metropolis 110 ή 72 δολάρια για 5 τχμ Lomography Metropolis 35mm/120.

Θα το βρείτε εδώ με περίοδο παράδοσης τον Φεβρουάριο του 2020.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!