Lux Noctis, φωτογραφίζοντας τοπία τα οποία φωτίζονται από LED σε drone

O Reuben Wu προσαρμόζει το LED Fiilex AL250 σε ένα drone (3DR Solo) και το χρησιμοποιεί για να φωτίζει τα τοπία που θέλει να φωτογραφίσει, δίνοντας τους μία απόκοσμη αισθητική.

Το drone αναλαμβάνει να φωτίσει κάθε σημείο ενός τοπίου που φωτογραφίζεται και η τελική εικόνα αποτελεί σύνθεση των διαφορετικών φωτογραφιών.

Το project ονομάζεται Lux Noctis και οι εικόνες είναι καταπληκτικές.

Remote land survey: to get an idea of how vast this place is, check out the photos in the location link.

A photo posted by Reuben Wu (@itsreuben) on

Reuben-Wu-2

Reuben-Wu-4

Ακολουθήστε τον Reuben Wu στο Instagram.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!