MagMod: Παρουσιάζει το πρώτο μαγνητικό softbox με ενσωματωμένο σύστημα χρωματικών Gel

H MagMod επιστρέφει στην πλατφόρμα KickStarter παρουσιάζοντας το πρώτο SoftBox με μαγνήτες για εύκολο στήσιμο άλλα και δύο σχετικά προϊόντα.

Ξεκινάμε από το MagRing, έναν ειδικό αντάπτορα για την τοποθέτηση μέχρι 2 speedlight flashes σε light stand. Τα flashes προσαρμόζονται γρήγορα και εύκολα με την βοήθεια μαγνητών και ασφαλίζουν με ειδικά αυτάκια που κλείνουν.

Το MagBox είναι το νέο Softbox 24”, κατηγορίας Octa, που έρχεται να προσαρμοστεί πάνω στο MagRing ή μπορεί να μπει πάνω σε studio flashes των Elinchrom, Bowens και Profoto (με ειδικούς adapters ανάλογα το mount). Αυτό γίνεται με μαγνήτες, κάτι που βλέπουμε για πρώτη φορά σε Softbox.

Το MagBox κλείνει και ανοίγει εύκολα και διαθέτει και ενσωματωμένο σύστημα για την τοποθέτηση χρωματικών Gel, με ειδική πρόσβαση από το πλάι για να γίνεται εύκολα η προσθαφαίρεση τους. Μπροστά εκτός από το κλασσικό ύφασμα – diffuser, μπαίνει και το ειδικό FocusDiffuser, το οποίο διαθέτει τεχνολογία microlenses (για πιο εστιασμένη δέσμη φωτός), προσαρμόζεται με μαγνήτες και λειτουργεί ως grid και diffuser μαζί, κάνοντας το φως πολύ μαλακό και αποδίδοντας 2-3 stops πιο πολύ φως.

Τέλος έχουμε τον νέο adapter MagShoe με χειρολαβή, για την τοποθέτηση flashes σε light stands ή για το κράτημα τους στο χέρι, το οποίο έχει ειδικό κουμπί για την προσαρμογή της κλήσης και ειδική ασφάλεια για να σταθεροποιεί το flash και να το ασφαλίζει.

Το νέο σύστημα της MagMod έχει ήδη καταφέρει να συγκεντρώσει 2.7 φορές το ποσό που χρειάζεται για να βγει στην αγορά.

Μπορείτε να προ-παραγγείλετε το δικό σας σύστημα από 49 δολάρια για το MagShoe, 199 δολάρια για το MagBox 24, 249 δολάρια για το αρχικό κιτ. Θα το βρείτε εδώ . Αναμένεται να είναι διαθέσιμο από τον Ιανουάριο του 2019.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!