Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης, Διασταυρώσεις: Φωτογραφία και Βιβλίο

Στο χώρο του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί η πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση “Διασταυρώσεις: Φωτογραφία και Βιβλίο”.

Η είσοδος είναι Δωρεάν και η συζήτηση θα επικεντρωθεί στη σχέση της φωτογραφίας με την έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση.

Εκδήλωση λόγου στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης
«Διασταυρώσεις: Φωτογραφία και Βιβλίο»
Πέμπτη 19 Μαΐου 2016, 19:30

Το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016, στις 19:30, στην εκδήλωση λόγου με τίτλο «Διασταυρώσεις: Φωτογραφία και Βιβλίο».

© Chema Madoz, Χωρίς τίτλο, 1993 (από την έκδοση Chema Madoz, objetos 1990-1999, Museo National Centro de Arte Reina Sofia, 1999)
Στην εκδήλωση θα τεθούν προς συζήτηση θέματα όπως η σχέση της φωτογραφίας με την έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση, η διαφορετική προσέγγιση από επιμελητές εκθέσεων και εκδόσεων στο φωτογραφικό βιβλίο, οι λόγοι προτίμησης των φωτογράφων σε έναν από τους δύο τρόπους έκθεσης του έργου τους και ο τρόπος που ενδεχομένως αυτός επηρεάζει τη συγκρότηση του φωτογραφικού τους έργου.

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν:
Ο φωτογράφος Πάρις Πετρίδης
Ο γραφίστας και φωτογράφος Σίμος Σαλτιέλ
Ο διευθυντής του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης Ηρακλής Παπαϊωάννου.

Τη συζήτηση θα συντονίζει ο φωτογράφος και καθηγητής φωτογραφίας Μανώλης Σκούφιας.

Info
Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης
(Αποθήκη Α΄, 1ος όροφος, Λιμάνι Θεσσαλονίκης, τηλ.: 2310 566716)
Είσοδος ελεύθερη.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!