Αναβάθμιση για το Nikon Capture NX-D με υποστήριξη για Windows 10

Στην έκδοση 1.3.0 έχουμε τις εξής αλλαγές:
• Ενημερώθηκαν τα κουμπιά στη γραμμή εργαλείων για να ευθυγραμμιστούν με το ViewNX-i.
• Προστέθηκαν τα κουμπιά Rotate (Περιστροφή) και NEF/NRW + JPEG στη γραμμή εργαλείων.
• Άλλαξε η συμπεριφορά του εργαλείου Crop (Κροπάρισμα).
• Άλλαξαν οι διαθέσιμες επιλογές Aspect Ratio (Λόγος Διαστάσεων) στην παλέτα Crop (Κροπάρισμα) .
• Προστέθηκε ο χαρακτιρισμός Discard (Απόρριψη) στις επιλογές Apply Ratings (Εφαρμογή Χαρακτηρισμών).
• Προστέθηκε μία επιλογή Include areas without image data (Συμπερίληψη περιοχών χωρίς δεδομένα εικόνας) στην παλέτα Straighten (Ίσιωμα).
• Προστέθηκε μία επιλογή Auto Red-Eye (Αυτόματη Μείωση Κοκκινίσματος Ματιών) στην παλέτα Camera and Lens Corrections (Διορθώσεις Φωτογραφικής Μηχανής και Φακού).
• Προστέθηκε μία επιλογή On (underwater) (Ενεργ/ση (υποβρύχια)) στο αναπτυσσόμενο μενού Auto Distortion Control (Αυτόματος Έλεγχος Παραμόρφωσης) στην παλέτα Camera and Lens Corrections (Διορθώσεις Φωτογραφικής Μηχανής και Φακού).
– Έχετε υπόψη ότι η επιλογή On (underwater) (Ενεργ/ση (υποβρύχια)) είναι διαθέσιμη μόνο με φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με τη χρήση μίας φωτογραφικής μηχανής A-CIL (προηγμένη φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμους φακούς) που υποστηρίζει τον υποβρύχιο αυτόματο έλεγχο παραμόρφωσης, και μόνο αν η μηχανή είχε εφοδιαστεί με αδιάβροχο φακό και είχε επιλεχθεί Ενεργ/ση (υποβρύχια) για Αυτόμ. έλεγχ. παραμόρφ. στα μενού της φωτογραφικής μηχανής.
• Η επιλογή Fluorescent (Φθορισμού) έχει αφαιρεθεί από το αναπτυσσόμενο μενού white balance (ισορροπία λευκού) στην παλέτα edit (επεξεργασία).
– Όταν οι φωτογραφίες ανοίγονται στο Capture NX-D έκδοση 1.3.0, που έχουν αποθηκευτεί με ενεργοποιημένη την επιλογή Fluorescent (Φθορισμού) στο Capture NX-D έκδοση 1.2.1 ή προγενέστερη θα μετατρέπονται αυτόματα σε Use gray point (Χρήση γκρίζου σημείου) χωρίς απώλειες στην ποιότητα.
• Διορθώθηκε το πρόβλημα που κατά την επιλογή Show Focus Point (Εμφάνιση Σημείου Εστίασης) του Capture NX-D προκαλούσε την εμφάνιση του σημείου εστίασης σε θέση διαφορετική από αυτή που εμφανιζόταν στην ένδειξη σημείου εστίασης του σκοπεύτρου της D750.
• Διορθώθηκε το πρόβλημα που προκαλούσε στο Capture NX-D να κολλάει στην ένδειξη Sorting… (Ταξινόμηση…).
• Διορθώθηκε το πρόβλημα με την ένδειξη του σημείου εστίασης για φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί με την D7200.
• Προστέθηκε υποστήριξη για Τουρκικά.
• Προστέθηκε υποστήριξη για Windows 10.

Θα βρείτε τη νέα έκδοση εδώ.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!