Nikon D750, ελληνικό Hands On video (Photokina 2014)

Από την συζήτηση μας αυτό που προέκυψε είναι ότι η Nikon D750 βρισκόταν στα σχέδια πριν την εμφάνιση της Nikon D600. Η ιαπωνική εταιρεία την κατατάσσει στις επαγγελματικές της DSLR και για αυτό με την αγορά της υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής στο NPS.
Η αρθρωτή οθόνη, που πρώτη φορά βλέπουμε σε επαγγελματική DSLR της Nikon, άργησε να μπει στα επαγγελματικά μοντέλα γιατί η εταιρεία ήθελε να είναι 100% σίγουρη ότι δεν θα επηρεάσει την ανθεκτικότητα της μηχανής σε νερό και σκόνη.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!