Νέο flash από την Nissin, υποδεχόμαστε το Nissin Di600

Η ιαπωνική εταιρεία κατασκευής flash, Nissin, ανακοίνωσε το νέο της μοντέλο, Nissin Di600. Πρόκειται για ένα flash με guide number 44, zoom κεφαλή από 24mm στα 105mm και τεχνολογία E-TTL, E-TTL II, i-TTL και P-TTL ( :) ). Η κεφαλή κινείται 90 μοίρες προς όλες τις κατευθύνσεις και στο πίσω μέρος του βρίσκουμε μόνο τα άκρως απαραίτητα κουμπιά για τις βασικές ρυθμίσεις (κουμπί on/off, κουμπιά αυξομείωσης της έντασης του flash, κουμπί επιλογής λειτουργίας και κουμπί τεστ).
Το Nissin Di600 είναι άμεσα διαθέσιμο για Canon και Nikon και θα κυκλοφορήσει και για Sony τον Σεπτέμβριο. Η τιμή του αναμένεται να βρίσκεται κοντά στα 160 ευρώ.

Βάιος Βήτος

Ο Βάιος Βήτος, επαγγελματίας δημιουργός εικόνων με έντονη εστίαση στη δημιουργία φιλμ διατήρησης, τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση και τον αντίκτυπό τους στην Ελλάδα. Βάση του είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και πάθος του είναι η αποτύπωση της ομορφιάς της φύσης, της άγριας ζωής και των τοπίων. Είναι ο δημιουργός του pttl.
0 0 ψήφοι
Article Rating
Εγγραφή
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Παλαιότερο
Νεότερο Με τις περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
Προβολή όλων των σχολίων
Back to top button
0
Would love your thoughts, please comment.x
Close

Η διαφήμιση στηρίζει το pttlgr

Οι διαφημίσεις μάς βοηθούν να διατηρούμε το pttlgr δωρεάν, ανεξάρτητο και καθημερινά ενημερωμένο για φωτογράφους, βιντεογράφους και δημιουργούς εικόνας.
Αν θέλεις, μπορείς να μας προσθέσεις στις εξαιρέσεις του ad blocker σου.

Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!